Više od 140 gostiju na tradicionalnoj zabavi NK Mure iz Hlapičine

Mnogi nogometni klubovi krajem svake godine organiziraju zabavu za svoje vjerne navijače, simpatizere, igrače, članove uprave. Jedan od njih je i NK Mura iz Hlapičine koja je to ove godine napravila u Pansionu Ilonka u Murskom Središću.

Sve goste ove više nego uspješne fešte kojih je bilo više od 140,  pozdravio je predsjednik kluba Dragutin Stojko koji je ujedno i predsjednik MO Hlapičina, te im se zahvalio na dolasku i poželio ugodan provod i veselu zabavu.

U kratkom razgovoru rekao nam je da ovakve zabave klubu puno znače pogotovo u financijskom smislu jer će prikupljena novčana sredstva biti od velikog značaja u nastavku prvenstva na proljeće, a sam ovaj čin znači i to da NK Mura nije zaboravila sve one koji su joj do sada davali pomoć i podršku u bilo kojem obliku, a nada se da će to nastaviti raditi i dalje. Na kraju je opravdao gradonačelnika Dražena Srpaka koji im se zbog bolesti supruge nije mogao pridružiti, iako im je stalan i rado viđen gost te osvjedočeni prijatelj kluba.

Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati, u potpunosti je uspjela pa su njome bili zadovoljni kako oni iz kluba tako i svi koji su joj prisustvovali.

(rt, foto A. Jurak)