Vikend pun smijeha i zabave u Termama Sveti Martin

Terme Sveti Martin zajedno sa Turističkom zajednicom Općine Sveti Martin na Muri ovog su se vikenda, kao i cijelog siječnja potrudile ponuditi pregršt zabavnog sadržaja za sve posjetitelje.  

 Potpuni hit u Termama Sveti Martin je vesela zimska čarolija u kojoj je svoje mjesto ispred Puba Potkova pronašlo novootvoreno klizalište. Posjetite ga svakog dana do kraja siječnja od 10 do 22 h, a petkom i subotom od 10 do 00 h, pa pokažite svima svoje umijeće pirueta na ledu. Nakon klizanja zaustavite se na kućicama s izvrsnim i ukusnim delicijama lokalnih OPG-ova, ugrijte čašom vrućeg kuhanog vina, a ovog petka, 07.01.2022., nasmijte do suza sa poznatim međimurskim stand-up komičarom Vlatkom Štamparom od 20 h. Nakon Vlatka na scenu stupa New Casino bend koji će vas rasplesati i dobro zabaviti.

Već sljedećeg dana, u subotu 08.01.2022., na pozornicu ispred Puba Potkova i pored samog klizališta dolazi tamburaški sastav Prim, koji će vas zabavljati od 21 h. Uz poziv na koncert, terme pozivaju i sve posjetitelje da se pridruže zabavnom animacijskom programu u Pubu Potkova, te pokažu svoje znanje u njihovim već dobro poznatim kvizovima.

Za one koji ovaj vikend već imaju isplanirani, bez brige, terme će sve do kraja siječnja svakog vikenda za vas organizirati veseli program, sa TS Zrinom (15.01.2022.), Kumovima (22.01.2022.) i posebnim koncertom za zatvaranje Adventa u Termama Sveti Martin 29.01.2022. koji za sad ostaje iznenađenje.

TZ Sveti Martin na Muri

SONY DSC