VIJEĆNICI HRASTA IZ GORIČANA DONIRALI SPIROMETAR AMBULANTI OPĆE MEDICINE

Članovi političke stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku – ogranak Goričan donirali su Ambulanti opće medicine u Goričanu medicinski uređaj spirometar kojim se određuju parametri bitni za ocjenjivanje plućne funkcije. Vrijednost uređaja iznosi 5,700.00 kuna, a sredstva za kupnju uređaja članovi stranke odvojili su od svojih vijećničkih naknada u Općinskom vijeću Goričan.

Da će se odreći svojih naknada najavili su u svojoj kampanji za lokalne izbore u Goričanu 2013. godine kada je stranka osvojila dva mandata u Vijeću.

U ambulanti djeluju dva liječnička tima na čelu s doktoricama Marijom Gluhak i Ivanom Jambrović-Horvat. Uređaj će biti od koristi svim mještanima koji su pacijenti ambulante u Goričanu.

U ime oba tima uređaj je preuzela doktorica Gluhak te zahvalila na donaciji, zadovoljna što su vijećnici Hrasta za donaciju odabrali upravo spirometar koji zadovoljava potrebe Ambulante.

Hrast Goričan

Slika:

Vijećnici Hrasta – pokreta za uspješnu Hrvatsku: Andrej Blagus, Bojan Dominić i Robert Katanec, Ivanka Vadlja (članica ogranka u Goričanu), Marija Gluhak i Zdenka Hranjec (med. sestra)