Vatrogasna zajednica područja održala redovnu godišnju skupštinu

Dana 13.04. u Gornjem Kraljevcu održana je redovna godišnja skupština VZP Grada Mursko Središće, općina Selnica, Sveti Martin na Muri i Vratišinec. Skupštini su prisustvovali članovi DVD-a  s navedenog područja, domaći vatrogasci, te uvaženi gosti.

Skupštinu je otvorio i vodio predsjednik VZP Marko Strojko. Iz kvalitetnog i opširnog izvješća zapovjednika područja Mihaela Grbavca mogli smo čuti sve aktivnosti koje su društva i zajednica u cjelini provodila kroz 2018. godinu. Društva su postizala odlične rezultate na području natjecanja, rada s mladeži i operative. Sva društva intervencije su uspješno odradile tako da je spremnost članova na visokom nivou.

Zahvalnice za uspješnu organizaciju natjecanja i javne vježbe dobili su DVD Mursko Središće, DVD G.Kraljevec, te DVD Peklenica. Moramo spomenuti i DVD Mursko Središće koji je po drugi put za redom najuspješniji u bodovanju u kategoriji središnjih društva, te DVD Vratišinec koji je drugi u kategoriji ostalih društva. Navedeni rezultati i aktivnosti našu vatrogasnu zajednicu područja svrštava u sam vrh međimurskog vatrogastva.

Skupštinu su pozdravili i čestitali na uspješnom radu uvaženi gosti i to: načelnik općine Vratišinec Zdravko Mliarić, u ime VZMŽ član predsjedništva Srećko Mrazović, ispred vatrogasnih veterana VZMŽ predsjednik Ivan Novak, počasni zapovjednik VZP Ivan Srpak, te predsjednik domaćeg DVD-a Nenad Srpak.

(Tekst: M.Strojko ,Foto: M.Granatir)