UMIROVLJENICI ODRŽALI IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU

U prostorima Rekreacijskog centra “Cimper” 17.04.2015 god (petak) održana je redovna godišnja izvještajna skupština Podružnice umirovljenika Mursko Središće. Podružnica M. Središće danas broji 820 članova sa trendom stalnog laganog rasta koji uredno plaćaju godišnju članarinu. Po tome Udruga spada u najbrojniju gradsku udrugu , a njih 420  uključeno je u plaćanje Kase uzajamne pomoći za pogrebne troškove.

Na samoj skupštini redovno izvješće o radu Udruge podnio je njezin predsjednik Stjepan Smolak , dok je financijsko izvješće podnio tajnik Vladimir Cizar. O dobrom i pravilnom poslovanju Udruge svoje pozitivno izvješće dala je i predsjednica Nadzornog odbora gospođa Šimunković.

 

Rad  Podružnice umirovljenika odvija se uglavnom oko brige za starije i nemoćne osobe , organizaciji izleta i ljetovanja , zdravstvenih pregleda te zabavnih i rekreacijskih programa. Lijep uspjeh postiže se i na sportskom planu pa su tako članovi muške streljačke ekipe pod vodstvom Ivana Šantla prošle  godine bili prvaci Međimurja. I na drugim sportskim natjecanjima pikadu , visećoj kuglani , šahu također su postignuti lijepi uspjesi no od svega su ima najdraža zajednička druženja.

Jako lijepu i plodnu suradnju članovi Podružnice ostvarili su i sa susjedima iz Lendave (Slovenija) pa su tako  gosti na skupštini bili i njihovi predstavnici. Ujedno su skupštinu iskoristili i da umjesto oboljelog člana  IO za područje Ferketinca kooptiraju novog člana Nikolu Drka.

Na kraju su pozvali sve umirovljenike s područja grada da se učlane u Podružnicu umirovljenika Mursko Središće.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (6)

unnamed (8)

unnamed

unnamed (7)