Udruga udomitelja djece Međimurja: Izlet na Ravnu goru

Sve je počelo na jednom od predavanja koje je PD Bundek organizirao tijekom zimskih mjeseci, gdje je gosp. Marijo Celenić, jedan od 6 Hrvata koji su se popeli na Mt. Everest, predložio da se dobrovoljni prilog skupljen tom prilikom dodjeli jednoj od udruga sa područja grada. Izabrali su baš nas, udomitelje.

PB Bundek i grad Mursko Središće omogućili su udomiteljima da sa djecom dožive čari planinarenja i  šetnje prekrasnom prirodom prema vrhu Ravne gore .Bilo je naporno, ali sve se zaboravilo kad smo stigli na vrh odakle se pružao veličanstven pogled na dvorac Trakošćan.  Ručak kojim smo bili počašćeni od strane PB Bundeki bio je organiziran u Filićevom domu. Predsjednica PD Bundek, gđa. Sonja podijelila je svima, malim i velikima, „Diplome“ kao priznanje za prvi planinarski pohod.

Udruga udomitelja djece Međimurja zahvaljuje gradu Murskom Središću i PB Bundek na donaciji, svim Bundekima koji su nas u stopu pratili, vodili brigu o našem zdravlju te što su nam bili podrška u trenucima kad smo mislili da više nemamo snage.  Iako umorni i bolnih nogu sretni i zadovoljni vratili smo se kućama.

Udruga udomitelja djece Međimurja