Udruga SMB organizirala uspješni ciklus za trudnice i podjelu diploma za sve aktivne vježbače!

  • U svibnju je krenuo ciklus radionica za trudnice koje je organizirala udruga SMB u suradnji sa stručnim ljudima usko vezanih za svako područje koje je bilo predavano.
  • Ciklus je započeo s radionicom o pravilnoj dohrani u suradnji sa Ivanom Domislović dipl.ing., admin u FB grupi Domaće kašice za bebe, zatim je slijedila radionica „Porod – što i kako?“  u suradnji sa Antonelom Brajković Cesar, certificirana porodna doula,pa  radionica „Porod u pokretu“ u suradnji s Petrom Ladić Rok ,Dipl.Physioth., „Psihološki aspekti poroda i njihov utjecaj na roditeljstvo i funkcioniranje djeteta“ u suradnji s Andreom Štampar Lesjak Mag.Psych., i na kraju radionica o nošenju beba u suradnji s Monikom Cindrić,prof.bio. i kem.,savjetnica za nošenje 2. stupanj. Sve radionice bile su poučne i vjerujemo pomogle trudnicama na predivno iskustvo poroda a i savršeni početak majčunstva.
  • Udruga SMB posebno zahvaljuje tvrtki Neores d.o.o, tvrtki Sobočan interijeir d.o.o. i tvrtki IAF d.o.o. na donacijama kojima smo mogli održati odlične radionice!!!

Krajem mjeseca Udruga SMB organizirala je priredbu u kojoj su sudjelovali članovi vježbaonice plesne pod stručnim vodstvom Isabele Lisjak. Članovi su se predstavili u par plesnih točaka i uljepšali nam dan svojim super pokretima koje su učili cijele sezone.

Na kraju druženja održana je podjela diploma, svaki član vježbaonice koju vode Marica Tomašič , Mateja Tuksar i Isabela Lisjak zaprimio je diplomu i besplatno slikanje i to njih 80 koji su aktivno sudjelovali u bilo kojoj od grupa koje organizira udruga SMB.

Djeca su u ovoj sezoni naučila puno novih stvari od puzanja, prohodavanja i raznih novih pokreta.

Zahvaljujemo svima koji su se družili s nama u ovoj sezoni i trenericama koje su svoje slobodno vrijeme odvojile da nauče našu djecu nešto novo i korisno!!

Nova sezona krece 3.9.2018.!!

Do onda odmorite i uživajte u ljetnim radostima !!

Udruga SMB

Foto: Valentina Braniša