Udruga Međimurski potrošač: Dani otvorenih vrata u Murskom Središću u četvrtak 10. lipnja na Gradskoj tržnici

Svoje Dane otvorenih vrata Udruga Međimurski potrošač održati će i u Murskom Središću u četvrtak 10. lipnja. Predstavnici Udruge odgovoriti će građanima potrošačima na sva pitanja koja ih zanimaju, a posebno će se osvrnutu na sljedeće teme:

  1. Prava na oslobađanje plačanja 50% ili oslobađanje od plačanja HRT pretplate u cijelosti
  2. Prigovor korisnika na usluge Hrvatskog Telekoma
  3. Raskid pretplatničkih ugovora

Ukoliko vas neke od ovi tema zanimaju ili imate neko svoje pitanje, dođite u četvrtak na Gradsku tržnicu u vremenu od 09-11 sati.

Kao i posljednjih 9 godina, Ured za udruge i ove godine organizira Dane otvorenih vrata udruga čiji cilj je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih te otvaranjem vrata udruga svim zainteresiranim građanima.

Tema ovogodišnje manifestacije je “Krizna situacija = šansa za novi početak?“. Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa COVID-19, manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2021. održat će se u hibridnom formatu od 10. do 12. lipnja 2021. Pozivamo sve udruge da odaberu najprikladniji način kojim će predstaviti svoje djelovanje, pridržavajući se epidemioloških preporuka.

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga udruge se prijavljuju putem aplikacije UdrugeInfo gdje će uz druge najave događanja koje udruge putem aplikacije uobičajeno prijavljuju, biti vidljiva različita događanja udruga u sklopu Dana otvorenih vrata udruga. Udruge svoja događanja mogu prijavljivati do početka same manifestacije.

U okviru Dana otvorenih vrata, Ured za udruge organizira virtualnu raspravu pod nazivom “Krizna situacija = šansa za novi početak” s ciljem raspravljanja uloge organizacija civilnoga društva u izgradnji budućnosti Europe, kao i strategijama koje je potrebno poduzeti kako bi se krizna situacija pretvorila u priliku za novi početak. Rasprava se održava 10. lipnja 2021. godine, putem alata Microsoft Teams, uz prijenos uživo putem Youtube kanala Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sva događanja Dana otvorenih vrata udruga mogu se pratiti na web i mobilnoj aplikaciji UdrugeInfo, kao i putem Facebook stranice www.facebook.com/DaniUdruga.

Udruga Međimurski potrošač