U prekrasnoj prirodi obilježili „OLUJU“ sa svojim obiteljima uz druženje i sportske aktivnosti

U nedjelju, 02. kolovoza 2020. godine, Udruga specijalne jedinice policije „RODA“ Varaždin organizirala je proslavu Dana Domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i obljetnice VRO „Oluja“ na Grebengradu, s početkom u 12.00 sati.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i obljetnica VRO „Oluja“, obilježeni su u planinarskom domu Grebengrad te u prirodi u neposrednoj blizini istog, uz popratne sportske aktivnosti u ugodnoj atmosferi. U skladu sa preporukama Stožera civilne zaštite, proslava je okupila brojne branitelje, članove njihovih obitelji, članove i predstavnike udruga proizašlih iz Domovinskog rata Varaždinske županije, udruge civilnog društva te sve ljude dobre volje.

Udruga specijalne policije „RODA“ Varaždin zahvalna je Ministarstvu hrvatskih branitelja na doniranim majicama tiskanih povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 25. obljetnice VRO „Oluja, kao i Varaždinskoj županiji koja je pomogla u realizaciji obilježavanja istog.

USJP RODA VARAŽDIN

(Pavo Jazvić, foto: RODA)