Student Roberto Blažon zna zašto je studij na MEV-u idealan odabir: Održiva gradnja definitivno je budućnost arhitekture i građevine!

Studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu svojim bi mlađim kolegama definitivno preporučili jedan od tri stručna studija koje MEV nudi. Zanimljivi kolegiji, vrhunski profesori i tehnologija, softveri budućnosti te mnoštvo praktičnog iskustva uz teorijsku nastavu samo su neki od razloga zašto upisom Održivog razvoja, Menadžmenta turizma i sporta i Računarstva budući studenti ne mogu pogriješiti.

O tome govori i iskustvo MEV-ovca Roberta Blažona, studenta 2. godine preddiplomskog stručnog studija Održivog razvoja koji naglašava kako su softveri u kojima rade na smjeru Održiva gradnja definitivno budućnost arhitekture i građevine.

Roberto je upisao Međimursko veleučilište u Čakovcu nakon završetka Graditeljske škole u Čakovcu, a za MEV i sve ono što nudi smjer Održiva gradnja doznao je preko profesora koji su budućim studentima prezentirali studij. Ističe i kako sada, za razliku od srednje škole, rade u puno kompleksnijim i boljim softverima što ga je potaknulo da i sam počne istraživati nove u kojima može napraviti vizualizacije, slike i video.

-Već sada se sa svojim radovima plasiram na tržište. Ovo je definitivno budućnost arhitekture i građevine. Svojim mlađim kolegama poručio bih da s upisom smjera Održiva gradnja na studiju Održivog razvoja nikako neće pogriješiti jer su i sadržaj i programi zanimljivi, a pronalazak posla nakon fakulteta, vjerujem, neće biti problem – rekao je Roberto.

MEV