Sakrament Svete potvrde primilo 23-oje mladih u župi Mursko Središće – slijedi cjelodnevno druženje UTTIČNICA

Subota 05.05.2018. bio je važan dan u župi Marije Kraljice i Svetog Ladislava u Murskom Središću. Dvadeset troje mladih primilo je SVETU POTVRDU, SEDAM DAROVA DUHA SVETOGA koje im je podijelio kanonik Mirko Horvatić te su tako postali punoljetni katolici koji bi trebali biti svjedoci i nasljedovatelji Isusa Krista, kao apostoli kad su nakon pedeset dana od Isusova uskrsnuća primili dar Duha Svetoga i pošli svijetom širiti Evanđelje.

Za taj važan dan mladi su se pripremali na župnom i školskom vjeronauku, ali i uz mlade iz MOLITVENE ZAJEDNICE TOTUS TUUS IZ Čakovca. TUTIĆI (mladi iz Čakovca) su dolazili jednom mjesečno i uz razne igre, radionice, igrokaze, prezentacije, pjesme i molitve našim krizmanicima približili veličinu nauka Katoličke Crkve.

U organizaciji TUTIĆA, par puta godišnje održava se UTTIČNICA – cijelodnevno druženje mladih od 14 do 25 godina. I ovaj put je župnik Tomislav Antekolović velikodušno otvorio vrata župnog dvora za sve mlade koji žele provesti subotu u kvalitetno iskorištenom vremenu. Za sve sudionike je osigurani topli obrok, sokovi i sve što je potrebno kako bi svima bilo ugodno.

PRIJAVE TRAJU DO UTORKA 08.05.2018. NA KONTAKT BROJ:

ANA KRALJIĆ 099 688 7728

PRIKLJUČITE SE !!!

UTTIČNICA se održava 12.05.2018. u subotu od 10,30 – 20,00 sati u župnom dvoru Mursko Središće.

(tekst i foto Janja Kontrec)