SAJAM PREVENCIJE I SIGURNOSTI U MURSKOM SREDIŠĆU U SPORTSKOJ DVORANI I NA IGRALIŠTU RUDARA

U organizaciji Policijske uprave Međimurke,  Vijeća za prevenciju PU Međimurske i Grada Mursko Središće u petak 23. rujna 2016.g. u sportskoj dvorani Murskom Središće održati će se treći po redu Sajam prevencije i sigurnosti.

Građani će sajam moći posjetiti od 09,00 sati pa sve do poslijepodnevnih sati te se na jednom mjestu informirati o tome što policija i druge službe poduzimaju da bi građanima jamčili sigurnost, te kojim se sredstvima i metodama pri tome koriste, ali jednako tako dobiti i informaciju ili savjet o tome što mogu i sami učiniti da se osjećaju sigurnijima, te kako mogu pridonijeti većoj sigurnosti u svojoj sredini.

sajam-foto-1

U sklopu sajma organizirati će se razne edukativne radionice za učenike Osnovne škole, te sportske aktivnosti na vanjski terenima za učenike viših razreda u organizaciji udruge sportske rekreacije “Sport za sve” Mursko Središće. Na terenima nogometnom kluba “Rudar” odvijati će se pokazne vježbe poput spuštanja iz helikoptera, padobranski skokovi, rješavanje talačkih situacija.

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

sajam-foto