S djecom se spuštali toboganima! Umirovljenici iz Međimurja odlično se proveli na izletu u Termama Jezerčica!

Na put prema Termama Jezerčica krenuli smo rano, svi puni elana i dobre vibre. Tu naša priča počinje. Na samom polasku vidjelo se da s veseljem putujemo na kupanje u Jezerčicu. Iako je bilo vidjeti na nekim mjestima do Čakovca da je bio prolom oblaka, mi smo vjerovali da nas tamo čeka sunce i obilje zabave i dobrog druženja.

Uz bogat sadržaj u samim toplicama,neki su se odvažili i spuštali vodenim toboganima. Bilo je to lijepo za vidjeti kako su se naše dame u najboljim godinama poistovjetile s djecom i uz navijanje i podršku spustile niz tobogan. Naravno bio je sat vodenog vježbanja pod vodstvom Irmice Brodar. E, to je bio doživljaj, vježbe u vodi uz smijeh i naravno odobravanje publike koja nas je gledala. A bila je tu i lopta u igri, ma baš ono opušteno,veselo i nasmijano.

Po povratku kući bili smo još nasmijaniji, opušteni uz priče i dogodovštine s bazena. Bila je to divna ekipa s još divnijim ljudima. Hvala vozaču imenom Darko koji nas je sigurno i smireno vozio. Hvala svima koji su sudjelovali na tom divnom putovanju u nadi da druge godine budemo svi živi i zdravi te da ponovimo opet takav prelijepi izlet.

(tekst I foto: Marina Pilipović Oehovec)