Radno vrijeme policijskih postaja i PU međimurske tijekom ljetnih mjeseci

Ministar unutarnjih poslova, poradi usklađivanja radnog vremena policijskih uprava s radnim vremenom tijela državne uprave te županijskih i gradskih službi koje tijekom ljetnih mjeseci prelaze na ljetno radno vrijeme, kao i radi ostalih potreba službi policijskih uprava i policijskih postaja u ljetnom razdoblju, donio je Odluku kojom je utvrđeno dnevno radno vrijeme Policijske uprave međimurske tijekom ljetnih mjeseci:

  • u razdoblju od 1. svibnja do 30. rujna 2018. godine radno vrijeme je od 7 do 15 sati.
  • radno vrijeme Odjela za upravne poslove u sjedištu Policijske uprave te u Policijskoj postaji Prelog je od 7 do 15 sati (rad sa strankama od 7 do 14.30 sati), utorkom od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati), a tijekom cijele godine i svakog prvog petka u mjesecu od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati).
  • upravni poslovi u Policijskoj postaji Mursko Središće rade tijekom cijele godine utorkom i četvrtkom od 9 do 17 sati (rad sa strankama od 9 do 16.30 sati).

Izvješćujemo Vas da će se primjena Odluke u Policijskoj upravi međimurskoj započeti od ponedjeljka 14. svibnja 2018. godine.

 

(http://medjimurska.policija.hr, foto, rt)