Priznanje gospođi Bernardi Hamer iz Selnice za uspjehe u promicanju i obavljanju udomiteljstva

U PONEDJELJAK, 24. RUJNA 2018. GODINE U MINISTARSTVU ZA DEMOGRAFIJU DODIJELJENE SU NAGRADE UDOMITELJIMA ZA IZUZETNE USPJEHE OSTVARENE U PROMICANJU I OBAVLJANJU UDOMITELJSTVA U 2018. GODINI.

Nagrađenim udomiteljima, između ostalih i našoj  Bernardi Hamer iz Selnice, nagrade u obliku povelje uručila je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku,  Nada Murganić.

Gospođa Hamer je nagradu zasluženo dobila jer već više od 20 godina djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi pruža sigurnost, ljubav i topli obiteljski dom.

Nagrada se inače dodjeljuje udomiteljima na temelju Odluke o dodjeli nagrada udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarenje u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2018. godini koju donosi Odbor za donošenje prijedloga o dodjeli nagrada udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva.

Načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević, je na poziv gospođe Hamer i njene obitelji, također prisustvovao dodjeli nagrada u Ministarstvu. Tom prilikom rekao je kako se zahvaljuje gospođi Bernardi na pozivu te istaknuo kako je izrazito ponosan na cijelu obitelj Hamer i kako obitelj može služiti kao primjer ostalima.

(Općina Selnica)