Prijem za učenike srednjih škola s područja Grada Mursko Središće

Grad Mursko Središće unazad nekoliko godina provodi mjeru dodijele jednokratne novčane pomoći za učenike srednjih škola s područja grada. Svakom srednjoškolcu koji u zadanom vremenskom roku podnese prijavnicu sa svom potrebnom dokumentacijom dodijeljena su ili će biti novčana sredstva u iznosu od 70,00 eura.

U gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće gradonačelnik Dražen Srpak u četvrtak, 31. kolovoza 2023. godine upriličio je prijem za učenike srednjih škola s područja grada. Kako prostorni kapacitet ne dozvoljava prijem za sve učenike, istom su prisustvovali učenici minimalno po jedan iz svakog naselja grada.

Grad Mursko Središće na svojem području provodi brojne demografske i socijalne mjere te ih svake godine nadopunjuje i povećava. U tim mjerama vrlo važnu ulogu ima ulaganje u naše mlade, u ovom slučaju srednjoškolce, kako bi i financijski doprinos Grada pomogao učenicima u školovanju.

Također, napominjemu da je rok za prijave za dodjelu jednokratne novčane pomoći za učenike srednjih škola s područja grada Mursko Središće do 15. rujna 2023. godine.

(GMS)