Povodom 70 godina rada gradonačelnica Cividini Listu Međimurje uručila Povelju Grada Čakovca

5. lipnja 1952. godine tiskan je prvi broj Lista Međimurje. Kako bi proslavili svoj veliki jubilej – 70. obljetnicu, mnogobrojna redakcija na čelu s direktorom Bojanom Benčikomi glavnom urednicom Željkom Drljićokupila je u Bedemu sve djelatnike, vanjske suradnike, podupiratelje te Međimurce i Čakovčane koji su im pritom čestitali rođendan.

Osim na sedam desetljeća rada, bila je to prilika da im se svi prisutni zahvale i na kontinuitetu izlaženja te čak 3500. broju Lista Međimurja, koji je odgojio generacije novinarki i novinara, ali i od početka 50.-ih donio informaciju u svaki međimurski i čakovečki dom.

Kako bi im zahvalila na kontinuitetu, informiranju stanovništva cijelog Međimurja i Čakovca te čestitala na predanom radu i tituli najprodavanijeg lokalnog tjednika u Hrvatskoj, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini uručila im je Povelju Grada Čakovca.

Najdugovječnijem mediju u Međimurskoj županiji poželjela je još niz uspješnih godina, a željama se pridružio i međimurski župan Matija Posavec koji im je dodijelio Povelju Međimurske županije, istaknuvši važnost Lista Međimurje u prenošenju informacija u sve dijelove Međimurja.

Grad Čakovec