Posljednji dan Lovre Horvata: “Međimurke i Međimurci, i vi koji to nažalost niste, od srca HVALA!”

Od predsjedanja Udrugom studenata Međimurja ponosnom i dirljivom objavom oprostio se, već sada bivši predsjednik Lovro Horvat.

Posljednji dan mog predsjedanja

Udruga studenata Međimurja

, želim se zahvaliti svima Vama koji ste sudjelovali u njezinom radu.

Ove godine, nažalost, nismo imali nikakve aktivnosti, ali sam ponosan na sve naše projekte i ekipu, bez koje naši projekti ne bi bili ni upola toliko uspješni. Ponosan sam što se u mom mandatu članstvo u Udruzi dvostruko povećalo, što smo oborili sve rekorde posjećenosti Međimurske fešte i što smo vidjeli i naučili neke nove stvari o našem Međimurju, ali i dali savjete budućim studentima. Posebno su mi bila draga naša druženja na Pub kvizovima, ipak je neformalna atmosfera ključ uspjeha studentskih udruga.

Hvala svim našim sponzorima i partnerima – Međimurskoj županiji, Gradu Čakovcu, Gradu Prelogu, Srednjoj školi Čakovec, Međimurje plinu, Međimurskim vodama, Elting d.o.o., Tehnix d.o.o., kao i našem sestrinskom

Zavičajno društvo Međimurje

. Bez vas, vaše pomoći i potpore realizacija projekata bi bila nemoguća.

Budite uvjereni da sam i u mandatu tajnika, a potom i u dva mandata predsjednika Udruge uvijek mislio na njezinu dobrobit i na dobrobit i veselje svih nas studenata, članova Udruge.

Sve to će mi faliti, ali znam da će USM ekipa sve to nastaviti, čim se situacija poboljša i želim im puno, puno sreće i uspjeha.

Pazite na sebe i svoje bližnje, kako bi se što prije družili.

Do tada, želim vam svako dobro.

I nejte pozabiti zvati ex predsjednika na Međimurske fešte jer bili smo, jesmo i bit ćemo najbolji!

Međimurke i Međimurci, i vi koji to nažalost niste , još jednom od srca HVALA i doviđenja!