Policijska uprava međimurska obilježila blagdan Svih svetih

Načelnik Ivan Sokač s najbližim suradnicima je upalio svijeće u holu policijske uprave za sve poginule policajce i branitelje

Danas (31. listopada) od 9 sati i 25 minuta, načelnik Ivan Sokač s najbližim suradnicima je upalio svijeće u holu policijske uprave za sve poginule policajce i branitelje, nakon čega je u prostorijama PU međimurske za sve poginule hrvatske branitelje iz Domovinskog rata održana misa koju je predvodio policijski kapelan vlč. Vjekoslav Vidaček.

Kasnije su, u skladu s tradicijom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, a u spomen na sve stradale hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu, u prijepodnevnim satima kod središnjeg križa na čakovečkom groblju izaslanstva Ministarstva obrane, Ministarstvo branitelja, Međimurske županije, Grada Čakovca, predstavnici koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Međimurske županije te Policijske uprave međimurske upriličili svečanost polaganja vijenaca i paljenja svijeća. Molitvu je predvodio gvardijan čakovečkog Franjevačkog samostana i župnik župe Sv. Nikole biskupa u Čakovcu, fra Željko Železnjak.

(PU međimurska, foto:PUM)