Otvorene prijave za ciklus edukacija: Kritičko razmišljanje i pisanje

Kritičko mišljenje, argumentiranje, objektivnost, kvalitetno rješavanje problema…samo su neke od aktualnih tema današnjice.

Na drugom edukacijskom ciklusu Kreativno edukativnog centra Murai sudionici će imati prilike naučiti i proširiti vještine kritičkog razmišljanja i pisanja!

Ova vještina bitna ja kako za mlađe, tako i za starije generacije, primjenjiva je u cjeloživotnom stjecanju znanja te pruža osobi jednu „širu“ sliku.

Edukacije na ovu temu provodit će Helena Zečar Lajtman, profesorica filozofije i sociologije u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec. Kroz svoje višegodišnje iskustvo uočila je potrebu za razvijanjem kritičkog mišljenja među mladima.

Različitim radionicama u nastavi potiče učenike na samostalno razmišljanje, kreiranje vlastitog stava, neovisnost kod donošenja odluka, argumentiranu raspravu kojom pokazuju da se na intelektualan način mogu izboriti za sebe, a da pritom poštuju mišljenje i autonomiju drugih.

Edukacije i radionice održat će se kroz lipanj u Kreativno edukativnom centru Murai! Dođite na brege i provedite lipanj u znaku filozofije!

Broj prijava je ograničen, stoga vas pozivamo da osigurate svoje mjesto na ciklusu edukacija i radionica!

Obrazac za prijavu nalazi se na kraju teksta na Murai web stranici: https://pdcck.hr/murai/kriticko-razmisljanje-i-pisanje/

Projekt je sufinanciran od strane Europske unije u sklopu ESF poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ u iznosu od 1.459.794,22 kn i traje 24 mjeseci.

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/murai.kec

Instagram: @murai.kec

Twitter: @murai_kec

LinkedIn: Kreativno edukativni centar Murai