Osoba godine 2022. ZLATKO DALIĆ: Priznanje dodjeljuje Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. u četvrtak 2. veljače

Pozivamo obitelji poginulih, nestalog i preminulih pripadnika, članove Udruge, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ i sve hrvatske branitelje te članove njihovih obitelji, na svečanu dodjelu priznanja „OSOBA GODINE 2022.“  koja će se održati u četvrtak, 02. veljače 2023. godine s početkom u 18:00 sati u Županijskoj palači u Varaždinu u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.

Priznanje će se uručiti gospodinu Zlatku Daliću, izborniku hrvatske nogometne reprezentacije.

Priznanje dodjeljuje Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91., u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata.

Za ovu odluku glasovao  je iznimno veliki broj predstavnika braniteljskih udruga, tim prije jer je Dalić zajedno sa hrvatskim reprezentativcima pokazao i dokazao kako se igra i bori za Domovinu i kako se s ponosom diljem svijeta nosi hrvatski dres.

Hrvatske branitelje i stradalnike podsjetio je i na početke stvaranja hrvatske države, kad smo zajedno bili kao jedan, i kad smo pobijedili i one koji su bili puno jači od nas, kao što je to  na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru učinila hrvatska nogometna vrsta, pod njegovim vodstvom.

Dalić je čovjek i sportaš koji je s hrvatskom reprezentacijom ostvario najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa i koji iz dana u dan  svjedoči kako se treba odnositi prema obvezama, poslu, ljudima oko sebe, svojoj zemlji i narodu.

Inače, dosad su branitelji „Osobom godine“ proglasili: Đuru Glogoškog, predsjednika Udruge 100 % HRVI  I.  skupine,  generala Mladena Markača, nogometnu legendu Luku Modrića, bivšu predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović i generala i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda.

Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju.

PUMA

(Pavo Jazvić)