Održana redovna godišnja skupština Podružnice umirovljenika Mursko Središće

U četvrtak, 6. kolovoza održana je redovna godišnja skupština Podružnice umirovljenika Mursko Središće. Izvješća o radu, financijska izvješća i plan i program za 2020. godinu predstavili su predsjednik Podružnice Stjepan Smolak i tajnik Antun Mezga.

Ivan Novak posebno je predstavio sve aktivnosti i uspjehe vezane uz sport. Izvješća i planovi su jednoglasno prihvaćeni. Sjednici su prisustvovali i predsjednica Udruge umirovljenika Međimurske županije i potpredsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Nada Lovrec i predsjednik DU Lendava Aleksander Varga, te kao izaslanik Grada Mursko Središće Zoran Turk, ravnatelj CZK „Rudar“. U obraćanjima poželjeli su članovima puno uspjeha u radu i puno zdravlja u nadolazećem razdoblju.

Grad Mursko Središće i gradonačelnik Dražen Srpak podupiru u radu umirovljenike i pomaže ih kroz razne programe i projekte financirane iz EU fondova. Upravo kreće i nova faza projekta „Zaželi“ za pomoć starijima, a Podružnica umirovljenika je i partner na projektu „Centar raDOSTI“. S pogledom u budućnost treba voditi i računa o svima koji su nove generacije kroz dugogodišnji rad zadužili, a Podružnica umirovljenika Mursko Središće vodeći je faktor okupljanja i osmišljavanja aktivnosti za umirovljene građane.

(tekst i foto GMS)