ODRŽANA OBUKA PRIPADNIKA ŠKOLSKIH PROMETNIH JEDINICA

U utorak i srijedu (18. i 19. travnja) od 9 do 11 sati u prostorijama Autokluba Čakovec policijski službenici Policijske uprave međimurske proveli su obuku pripadnika školskih prometnih jedinica, koji će djelovati na području Međimurske županije.  

 

02

 

Tridesetak učenika starijih od 12 godina iz devet osnovnih škola na području Međimurske županije prošlo je obuku s ciljem da sigurno i uspješno upravljaju prometom u blizini svojih škola, uz usvajanje osnovnih znanja iz pružanja prve pomoću stradalima u cestovnom prometu.

 

03

U provođenje obuke pripadnika školskih prometnih jedinica, osim Policijske uprave međimurske i Autokluba Čakovec, uključio se i Savjet za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije, osiguravši za sve sudionike reflektirajuće prsluke i prigodne poklone u obliku reflektirajućih vrećica.

 

05

Na kraju obuke svakom učeniku uručena je Iskaznica pripadnika školske prometne jedinice i Potvrda o osposobljenosti za upravljanje biciklom, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto PU međimurska)

01

04