Od 01.03. do 31.03. zaprimaju se zahtjevi za oslobađanje plaćanja troškova odvoza kućnog smeća

Obavještavamo građane da Zahtjeve za oslobađanje plaćanja troškova odvoza kućnog smeća za 2021. godinu možete predati u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće, Trg braće Radića 4, uredovnim danima i to:

– ponedjeljkom od 08:00 do 16:00 sati

– utorkom i četvrtkom od 08:00 do 14:00 sati

Zahtjevi će se zaprimati od 01.03.2021.g. do 31.03.2021.godine

Podsjećamo da je oslobađanje plaćanja troškova odvoza kućnog smeća moguće ostvariti za tekuću godinu u sljedećim slučajevima:

– ako kućanstvo po svim osnovama ostvaruje prihode po članu domaćinstva manje od 800,00 kuna

– ako je obveznik plaćanja troškova odvoza kućnog smeća – nositelj kućanstva ili bračni partner, korisnik bilo kakvog oblika socijalne pomoći

Uz Zahtjev je potrebno priložiti: potvrda o posljednjoj isplaćenoj plaći ili mirovini svih članova kućanstva koji ostvaruju prihode ili dokaz o primanju bilo kojeg oblika socijalne pomoći obveznika ili bračnog partnera plaćanja troškova odvoza kućnog smeća.

Oslobađanje plaćanja odnosi se isključivo na tekuću godinu i ne prenosi se na sljedeću godinu stoga je zahtjev za oslobađanje plaćanja potrebno podnositi svake godine.

Obrazac zahtjeva možete preuzeti u nastavku ili na web stranici grada ili dobiti i predati u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće.

Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati. Istinitost navoda u zahtjevu provjerava se od strane Gradske uprave kod nadležnih institucija.

Za sva dodatna obrazloženja stojimo na raspolaganju u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće ili na broj telefona 370 771.

(Grad Mursko Središće)