Objavljen Otvoreni natječaj za dodjelu potpora učenicima srednjih škola i studentima u 2019. godini

Upravni odbor Zaklade je temeljem Pravilnika o mjerilima i postupku za dodjelu potpora i pomoći Međimurske zaklade za obrazovanje dr. Vinko Žganec,  na svojoj 26. sjednici, dana 27. ožujka 2019. godine, donio Odluku o raspisivanju Otvorenog javnog poziva za dodjelu potpora učenicima srednjih škola i studentima u 2019. godini.

Odlučeno je da se ove godine potpore dodjeljuju učenicima srednjih škola i studentima visokoškolskih ustanova prema socijalnom kriteriju te studentima poslijediplomskih i doktorskih studija za financiranje istraživanja, pripremu radova i troškove obrane poslijediplomskih i doktorskih  radova.

Javni poziv je otvoren od 1.4.2019. godine do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 15.11.2019. godine. Zainteresirani učenici i studenti dostavljaju prijave sa svom traženom dokumentacijom u zatvorenim kuvertama osobno ili poštom na adresu:

Međimurska zaklada za obrazovanje dr. Vinko Žganec

„Javni poziv za dodjelu potpora učenicima srednjih škola i studentima u 2019. godini“

Ruđera Boškovića 2

40000 Čakovec

Otvoreni javni poziv kao i svi obrasci koje je potrebno priložiti prilikom prijave mogu se naći na sljedećem linku: http://medjimurska-zupanija.hr/2019/03/28/otvoreni-javni-poziv-za-dodjelu-potpora-ucenicima-srednjih-skola-i-studentima-u-2019-godini/

Upravni odbor Zaklade

Predsjednica

                                                                                                                                                                                                                                                 Sandra Herman, univ.spec.oec.