Obilježena 30. obljetnica pogibije Zoltana Hadrova i 33. Predraga Jurčeca

U organizaciji grada Iloka održana je obljetnica pogibije Zoltana Hadrova i Predraga Jurčeca.

Članovi udruge veterana Tigrova Hrvatske na čelu s predsjednikom udruge Darkom Katušom i Ilijom Vučemilović i Tigrovi iz Međimurske županije bili u posjetu Iloku i Principovcu. Povod ovog puta bila je 33. obljetnica pogibije prvog poginulog Zoltana Hadrova iz Iloka i međimurskog branitelja Predraga Jurčeca. U izaslanstvu delegacije Veterana Tigrova bili su i članovi udruge veterana Tigrovi iz Međimurske županije te članovi obitelji Zoltana Hadrova. Uz izaslanstva veterana Tigrova bila su izaslanstva udruge veterana Tigrova grada Iloka, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Iloka.

Dana 8. srpnja Zoltan Hadrov uništio je neprijateljski tenk, a poginuo je 6. prosinca 1994. godine. Dana 9. srpnja 1991. godine u obučnoj bazi Tigrova na Principovcu u napadu zrakoplovima JNA teško je ranjen Predrag Jurčec iz Donje Dubrave. Sljedećeg dana 10. srpnja umro je u vukovarskoj bolnici.

Ovi mladi branitelji koji su život dali za Domovinu kao i svi drugi koji su položili svoje živote u obrambenom Domovinskom ratu nikada neće, niti smiju pasti u zaborav.

Za Hrvatsku kao TIGAR!

Navik on živi ki zgine pošteno!

Pavo Jazvić