Novčana pomoć umirovljenicima i paketi socijalno ugroženim mještanima s područja Općine Selnica povodom božićnih blagdana

Jučer je ured načelnika Ervina Vičevića posjetila Dragica Karlovčec, predsjednica podružnice umirovljenika Selnica. Povod posjeta bio je dogovoriti se s načelnikom oko podjele paketa socijalno ugroženim obiteljima i samcima s područja općine te se ujedno i zahvalila što će se i ove godine umirovljenicima s mirovinama manjim od 1000,00 kn podijeliti novčane naknade od 200,00 kn dok će se onima s mirovinama do 2000,00 kn dati naknada od 150,00 kn.

Napomenula je kako je Selnica jedna od općina koja daje najveću pomoć povodom blagdana, kako božićnih tako i uskršnjih.

Načelnik se zahvalio na posjeti te rekao kako Selnica jako puno ulaže u poboljšanje socijalnih uvjeta. Napomenuo je kako će se isplatiti više od 120 božićnica, podijeliti 40 paketa s osnovnim namirnicama, a i obećao je kako će se akademske godine 2018./19. dodijeliti čak 30 studentskih stipendija što je najveći broj dodijeljenih stipendija od svih općina u Međimurju. Najavio je potpisivanje ugovora sa stipendistima do kraja ovog tjedna.

(Bosiljka Oletić, Općina Selnica)