Nastavljaju se odgođeni programi Dana Grada Čakovca! Večeras „Na dlanu Jezera“, u petak Utrka Grada i koncert Vatre, uz dvodnevni Festival cvijeća, jagoda i tradicije

Već tradicionalno Studio suvremenog plesa „Teuta“ Čakovec, uz Čakovečke mažoretkinje i Gradski puhački orkestar Čakovec u sklopu Dana Grada Čakovca održava plesno – glazbenu večer „Na dlanu Jezera“. Nakon odgode zbog kiše, ista će se održati u Perivoju Zrinskih u Čakovcuvečeras, 2. lipnja od 20 sati.

u organizaciji AK “Međimurje” Čakovec održat će se i 14. Utrka Grada Čakovca, u petak 3. lipnja s početkom u 18 sati. Prijave i kupnja startnih brojeva moguće su na recepciji Gradski bazena “Marija Ružić” ili u uredu Turističke zajednice grada Čakovca, dok na dan utrke od 16 sati na Trgu Republike.

Koncert Vatre u petak od 21 sat

Nakon utrke, od 21 sat na velikoj pozornici Trga Republike pak nas očekuje koncert Vatre. Uz frontmena Ivana Dečaka s nestrpljenjem čekaju Čakovčanima čestitati njihov dan svojim najvećim hitovima kojima najavljuju i najnoviji album.

Nekima kiša nije dopustila da budu dio ovogodišnjeg Festivala cvijeća, jagoda i tradicije, pa ovog petka i subote Turistička zajednica grada Čakovca nastavlja s Festivalom. Vrijedni izlagači nas sve očekuju od 9 sati oba dana, kada će se napokon uz sunčano vrijeme predstaviti u punom sjaju i u centru grada prepunom cvijeća, jagoda i domaćih proizvoda.

U subotu nas očekuje lijepo vrijeme, a sigurni smo i dobar nogomet, puno dječjeg osmijeha i veselja uz prekrasan ambijent u jezeru Staroga grada Čakovec, kada je Međimurski nogometni savez organizator Zabavne lige vrtića. Pozvani ste na odlične utakmice i druženje s oko 150 vrtićaraca i 16 ekipa. Susreti u subotu, 4. lipnja započinju od 9 sati.

Istog dana, u subotu od 15 sati, Žene poduzetnice Međimurja održat će svoj program pripremljen uz Dane Grada, prvi Fit PikNik, u cilju promocije zdravih životnih navika, zdrave prehrane i važnosti bavljenja sportom ili fizičkom aktivnosti, kao što je ples. Pozivaju vas da skupite ekipu ili povedete obitelj i djecu, provedete dan u prirodi i pridružite im se na zelenoj površini u jezeru Starog grada na radionicama plesa ili hulahopa, savjetovanju o prehrani, vježbanju i slično.

Grad Čakovec