Mala dječja skupština DVD-a Peklenica

DVD Peklenica je 24.04.2019. održala Malu godišnju skupštinu u Društvenom domu Peklenica

Okupilo se 20-tak djece i mladeži, predsjednik DVD-a Peklenice Dražen Srša, voditeljice djece i mladeži DVD-a te zapovjednik Zvijezdan Tuksar. Posebni gosti bili su predsjednica VMO Peklenica  Ksenija Flac i  predsjednik VZP Grada Mursko Središće i Općina Selnica, Sv. Martin na Muri i Vratišinec, Marko Strojko.

Donosimo mali osvrt na prošlu godinu. Prije početka vježbi, pomladak i mladež informirali smo što su postigli tijekom prijašnje godine. Napravili smo javnu pokaznu vježbu „Škola 2018“, gdje smo školarcima područne škole Peklenica predočili što znači biti vatrogasac.

Natjecateljski dio započinje s pomlatkom i mladeži na V. Kupu u Vratišincu gdje smo sudjelovali sa 4 ekipe. Na Županijskom natjecanju u Palinovcu također smo nastupali sa 4 ekipe. U Žiškovcu smo na 20. Igrama vatrogasne mladeži nastupali sa 5 ekipa te osvojili 1. mjesto. Na kraju natjecateljske sezone sudjelovali smo  na  Natjecanju podzemnih hidranata s jednom ženskom ekipom mladeži i osvojili 4. mjesto. Povodom Dana Peklenice održali smo Vatrogasne igre vas mladih. Podijeljeni ste bili u ekipe po tri člana i osvojili ste medalje za postignute rezultate.

Pošto su djeca naša budućnost, zahvaljujemo se našim voditeljicama na uloženom trudu i izdvojenom vremenu za njih.

Ovim putem se DVD Peklenica, djeca i mladež zahvaljuju gradonačelniku Grada Mursko Središće Draženu Srpaku i predsjednici VMO Peklenice Kseniji Flac na podršci i pomoći.

(DVD Peklenica)