Lovro Horvat novi predsjednik Udruge studenata Međimurja

Godišnja skupština Udruge studenata Međimurja održana je 18. prosinca 2018. godine u prostorijama Zavičajnog društva Međimurje u Gajevoj 2 u Zagrebu.

Bivši predsjednik Udruge, Roberto Skoliber, izvijestio je o radu Udruge u protekloj godini, koja je bila i više nego uspješna.

Nakon toga, glasovanjem je izabrano novo vodstvo, na čelu s predsjednikom Lovrom Horvatom, studentom četvrte godine Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, dosadašnjim tajnikom Udruge. Novi potpredsjednik Udruge je Luka Crnčec, a nova tajnica i blagajnica Marta Sabol.

Ostali izglasani članovi predsjedništva su: Antonija Jančec, Katarina Horvat, Ana Zrna, Kristina Lajtman, Karlo Jambrović, Filip Lisjak, Karlo Stojko i Dario Gašparić.

Nakon niz događanja i projekata koje su organizirali, poput tradicionalnih Međimurskih fešti u Zagrebu, “Upoznajmo Međimurje 2018”, “Kam na faks”, pub kvizova i ostalih druženja studenata, aktivnosti su zaokružili  sudjelovanjem na Sajmu dobrote u Gimnaziji Josipa Slavenskog. Isto tako, pokazali su i veliko srce te su u božićnom duhu prigodnim poklonima uveselili jednu međimursku obitelj slabijeg socijalnog statusa i potiču sve da se solidariziraju s potrebitima.

Uz to, kako su se mnogi studenti vratili u Međimurje za božićne praznike, organizirali su odličan studentski party u međimurskom clubu Podroom, gdje su se zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Naposlijetku, Udruga studenata Međimurja želi Vam blagoslovljen Božić kao i puno uspjeha u Novoj 2019. godini!

(Udruga studenata Međimurja, LH, foto: USM)