LEJPA LEJTA Josip Tuksar iz Križovca u krugu obitelji proslavio 90-ti rođendan

Za nekoga tko proživi 90 godina Međimurci kažu da su to “lejpa lejta”, a njih se dočekao gospodin Josip Tuksar iz Križovca. Naravno da je u tom vremenu doživio lijepe, ali i one tužne trenutke, no život je takav i nikad se ne zna što donosi. Gospodinu Josipu je tako donio tri sina, Zdravka, Andriju i Miroslava sa snahama, Marijama i Ferzetom.

Tu je još 6 unuka, 12 praunuka i 3 čukununuka koji su njegovo najveće blago i ponos, a vrijeme provedeno s njima posebno je i svaki put prekrasno, neponovljivo.

Jučer, 17. listopada gospodin Tuksar proslavio je svoj “okrugli” 90-ti rođendan okružen svojim najmilijima. Bila je to prilika da se svi sretnu i čestitaju svome ocu, djedu, pradjedu i čukundjedu te zajedno provedu lijepe trenutke evocirajući životne situacije koje su im posebno ostale u sjećanju.

Kažimo i to da je gospodin Josip svoj radni vijek proveo u INA-i, u mirovini je već 30 godina, a živi sa sinom Miroslavom i snahom Marijom u Križovcu.

Čestitkama za ova “lejpa lejta” pridružuje se i Muralist sa željom da o gospodinu Josipu Tuksaru pišemo i za njegov 100-ti rođendan.

(R. Tomanić, foto: obitelj Tuksar)