„Ledeni“ spektakl ponovo u Varaždinu!

Rotary Club Varaždin 1181, već treću godinu za redom, nakon akcija „Ledeni medvjedići“, i „Oslobađanje anđela ledom okovanih“, ponovo organizira humanitarno-kulturni spektakl, ovog puta pod nazivom „Ledena simfonija“!

Ovogodišnji „ledeni“ spektakl, održat će se u sklopu „Adventa u Varaždinu“, u četvrtak, 23. prosinca, s početkom u 15,00 sati na varaždinskom Kapucinskom trgu.

Svi oni, koji nisu imali prilike uživati u dosadašnjim „ledenim simfonijama“ izrade umjetničkih skulptura, ove im se godine pruža mogućnost da neposredno uživaju u stvaranju GLAZBENIH INSTRUMENATA – U LEDU!

Naime, iz ledenih će blokova šest mladih umjetnika, akademskih kipara (Ivan Mladenović, Petar Popijač, Tomislav Hršak, Laura Stojkoski, Mirta Vulelija, Dorian Pacak) oblikovati ledene instrumente inspirirani blizinom same varaždinske Glazbene škole. Ledene skulpture će ostati izložene na Kapucinskog trga do samog kraja Adventa. Kao i do sada, pokrovitelj ove „ledene“ priče je ICE PRODUCT iz Osijeka, a ovogodišnji donatori su: GDPR Croatia, Geokol d.o.o., Ljekarne Petek, Laberna d.o.o., te INOXMONT-VS d.o.o.

Pozivamo sve sugrađane i njihove goste, koji u četvrtak, 23.12. dođu u Varaždin, na „Advent“… došpancirajte do Kapucinskog trga, između 15,00 do 20,00 sati, i uživajte u kiparskim bravurama „Ledene simfonije“!

U prilogu: Kako je to izgledalo proteklih godina…

(Rotary Club Varaždin 1181)