KOLPING ŽUPE M. SREDIŠĆE ORGANIZIRA IZLET NA PLITVIČKA JEZERA

Kolping  Župe M. Središće 17.06.2017.godine organizira jednodnevni izlet na Plitvička jezera. Vođa puta biti će Monsinjor Antun Perčić kancelar Varaždinske biskupije. Župnik Tomislav Antekolović već je oglasio izlet u crkvi jer kako bi se grupa na vrijeme prijavila (grupa bi bila veličine za jedan autobus) potrebno se je čim prije prijaviti kako bi se mogli srediti sve potrebite stvari.

Cijena samog izleta u organizaciji Agencije Jakopić iznosila bi 200,00 kuna uz uvjet da je autobus popunjen. U cijenu je uračunata ulaznica za posjet Plitvičkim jezerima od 110,00 kuna. Usput bi se posjetila i crkva sv. Josipa u Karlovcu. Grupa  za posjet Plitvicama mora se prijaviti mjesec  dana ranije, pa se zato tako rano  kreće u samu organizaciju, a i same prijave zbog toga moraju biti čim ranije. Iz Kolpinga mole sve zainteresirane da im se jave na brojeve telefona  organizatora izleta gospođe Viktorije Kontrec  040 543 286 i gospođe Danijele Sabo  040 543 271.

 

Iz Kolpinga su se zaista potrudili organizirati jedan lijepi izlet na biser lijepe naše, pa bi bilo jako lijepo iskoristiti tu pogodnost te uz lijepo zajedničko druženje vidjeti te prekrasne naše krajeve.

Kod upisa  za izlet bilo bi potrebno odmah i uplatiti tih 200,00 kuna, a hrana za cijeli taj dan bila bi u vlastitoj režiji.

(Z. Rihtarec, foto rt)