Izvještajno-izborni sabor Udruge SJP „RODA“ Varaždin

Udruga specijalne jedinice policije „RODA“ Varaždin je na dan 23. prosinca u kongresnoj dvorani Arene Varaždin održala Izvještajno-izborni sabor Udruge na kojem su svim prisutnima izneseni: Poslovnik o radu Izvještajnog Sabora, Izvješće Verifikacijskog povjerenstva,  Izvješća o radu tijela između dva Sabora: Predsjedništvo Udruge,  Nadzorni odbor  i Sud časti, predstavljen je Plana rada i financijskog plana za 2022. godinu, a provedena je i izmjena i dopuna Statuta Udruge te je izabran novi potpredsjednik Udruge.

Ističemo kako su svojom nazočnošću ovaj događaj, uz naše branitelje i obitelji, udruge proistekle iz Domovinskog rata te  partnerske organizacije, uveličali i izaslanik potpredsjednika Vlade RH  i Ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda, gospodin Dinko Tandara, župan Varaždinske županije, gospodin Anđelko Stričak, gradonačelnik grada Varaždina, gospodin Neven Bosilj, načelnik Policijske uprave varaždinske, gospodin Predrag Benčić te načelnik Policijske uprave međimurske, gospodin Ivan Sokač koji su se s nekoliko riječi obratili prisutnima.

Udruga specijalne jedince policije „RODA“ Varaždin, primila je i plaketu i zahvalnicu za uspješnu i plodnu suradnju od strane Podružnice 1. gbr  „TIGROVI“ Varaždinske županije.

Nakon završetka Sabora slijedilo je kratko druženje na Božićnom domjenku, a za sve prisutne naša Udruga pripremila je i skromne božićne poklone povodom nadolazećeg blagdanskog razdoblja.

RODA