Izvanredna izborna skupština: Jurica Šare novi tajnik Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“

Dana 17.10.2019. godine u 11,00 sati u Memorijalno-rekreacijskom centru Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održana je izvanredna izborna skupština Udruge veterana 7. gardijska brigada “PUMA“ radi izbora novog tajnika Udruge „PUMA“.

Skupština je održana zbog iznenadne smrti dosadašnjeg tajnika Udruge Igora Tkaleca koji nas je napustio 17.9.2019. godine.

U radu Skupštine sudjelovao je dovoljan broj redovnih članova Udruge. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Robert Puja. Nakon pozdrava svim prisutnima, predložio je verifikacijsku komisiju, radno predsjedništvo, zapisničara i ovjerovitelje zapisnika koje je Skupština i potvrdila. Radno predsjedništvo zatim je preuzelo vođenje Skupštine.

Najprije je predložen dnevni red koji je zatim i izglasan. Dnevni red imao je 2 točke – izbor novog tajnika Udruge te točku razno.

Za novog tajnika Udruge predložen je Jurica Šare koji je funkciju prihvatio te je jednoglasno izabran za novog tajnika Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“. Jurica Šare je redovan i aktivan član Udruge PUMA koji je uključen u sve aktivnosti Udruge.

Pod drugom točkom razno iznijete su neke od aktivnosti u ovoj godini, servisne informacije te zahvala osobama koje su pomogle u radu Udruge u prijelaznom razdoblju, tj. do izbora novog tajnika Udruge Puma.

(Pavo Jazvić, http://udruga-puma.hr)