Ivan Zadravec novi predsjednik SRD „Verk“ iz Križovca

Dana 02.02. u prostorijama društvenog doma u Križovcu bila je održana redovna izborna skupština SRD „VERK“ Križovec. Društvo spada u red najaktivnijh udruga na području grada Mursko Središće.

Ove godine slave jubilej 15 godina uspješnog djelovanja. Kroz 2018. godinu imali su niz radnih akcija, sportskih susreta, druženje, te natjecanja u prvenstvu, veteranskoj ligi i kupu. U natjecateljskom smislu godina je bila vrlo uspješna jer su ostvarili plasman u viši rang natjecanja. Raduje također i povećanje članova u mlađih kategorijama. Uz pomoć kapitalne donacije Grada Mursko Središće kupljena je kosilica i trimer za potrebe društva. Ove godine planira se zatvaranje djela nadstrešnice u sklopu ribnjaka u Križovcu.

Pošto je skupština bila izbornog karaktera birao se novi upravni i nadzorni odbor. Više manje ostali su u istom sastavu. Najvažnija promjena dogodila se na rukovodećim pozicijama, pa su tako dosadašnji predsjednik Damir Vrančić i Ivan Zadravec zamjenili pozicije. Ivan Zadravec obavlja većinu poslova za ribolovno društvo pa je i prirodno da zauzme funkciju predsjednika.

Rad skupštine i nastavak uspješnog djelovanja društvu su poželjeli i njihovi gosti. U ime Grada Mursko Središće gradonačelnik Dražen Srpak, predsjednik VMO Križovec Marko Strojko, te tajnik SSRDMŽ Darko Oreški.

Nakon skupštine nastavljeno je druženje članova uz razgovor, piće, te ukusan bograč u izvedbi bračnog para Krklec.

(Marko Strojko, foto: SRD Verk)