Gradonačelnik Grada Mursko Središće održao prijem za učenike srednjih škola

Želja Grada Mursko Središće je da se mladi uključe i sudjeluju u mnogobrojnim aspektima društvenog života u lokalnoj zajednici. Oni predstavljaju našu budućnost, stup društva u svim segmentima.

Grad Mursko Središće unazad nekoliko godina provodi mjeru dodijele jednokratne novčane pomoći za učenike srednjih škola s područja grada. Svakom srednjoškolcu koji je u zadanom vremenskom roku podnio prijavnicu sa svom potrebnom dokumentacijom dodijeljena su novčana sredstva u iznosu od 400,00 kuna. Na Javni poziv pristiglo je dvjesto prijavnica.

U multimedijalnoj dvorani Centra za kulturu “Rudar” gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak u petak 18. listopada 2019. godine upriličio je prijem za učenike srednjih škola s područja grada. Obzirom što prostorni kapacitet ne dozvoljava prijem istom su prisustvovali učenici minimalno po jedan iz svakog naselja grada.

Ulaganje u djecu i mlade je ulaganje u našu budućnost. Vi ste vrijedan dio naše zajednice, jer vaš uspjeh je i naš uspjeh. Vi ste naša budućnost. Upornost, zajedništvo i razumijevanje – sve to potrebno je kako bi tamo gdje živimo bili sretni i zadovoljni.“ – istaknuo je gradonačelnik Dražen Srpak

(GMS, foto: GMS)