Gradonačelnik Dražen Srpak održao prijem za udomljenu djecu s područja Grada Mursko Središće

Gradonačelnik Dražen Srpak održao prijem za udomljenu djecu s područja Grada Mursko Središće

Povodom božićno-novogodišnjih blagdana gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak upriličio je prijem za udomljenu djecu i udomitelje s područja grada Mursko Središće.

Uz najljepše želje za blagdane gradonačelnik je istaknuo da je to što rade – pružaju djeci obitelj i dom, nešto prevrijedno, hrabro i nesebično te da imaju punu potporu i podršku Grada Mursko Središće. Zahvalio im se na tome što čine i naveo neka tako i nastave, a sve u cilju da djeca imaju topao dom, ispravan odgoj i životne stavove.

Predsjednica Udruge udomitelja Međimurja Marina Hoblaj zahvalila je gradonačelniku na podršci te je iznijela kako su kao Udruga odnosno udomljena djeca i udomitelji jako dobro prihvaćeni na području grada što joj je iznimno drago. Isto tako, Udruga provodi brojne projekte, aktivnosti i radionice za djecu i udomitelje. Trenutno na području grada Mursko Središće ima osam udomiteljskih obitelji.

Po završetku prijema gradonačelnik Dražen Srpak djeci je podijelio slatke paketiće te im zaželio najljepše želje u novoj 2024. godini.

(GMS)