FOTO Dom za starije i nemoćne osobe Stubičar proslavio 1. svibanj i 20 godina uspješne djelatnosti

U Domu za starije i nemoćne osobe Stubičar u Murskom Središću godinama je tradicija obilježavanje 1. svibnja. Svake se godine trudimo obilježiti ovaj dan s našim štićenicima i djelatnicima. Ove godine, 1. svibanj za nas ima i sentimentalnu vrijednost jer obilježavamo 20 godina postojanja i djelatnosti staračkoga doma. Također, glavna sestra Sanja i njegovateljica Tatjana već su 20 godina dio našeg tima. Svi naši djelatnici svojim znanjem, radom i trudom svaki dan daju sve od sebe kako bi štićenicima omogućili što kvalitetniju skrb, ali i kako bi im bili podrška i prijatelji.

Trudimo se da im boravak u domu bude što ugodniji i veseliji te kako bi se oni mogli osjećati kao da su kod kuće. Trudimo se biti njihova druga obitelj, a sigurni smo da to i postižemo. U ovih 20 godina puno smo ulagali u uređenje, ali i kvalitetu doma. Vjerujemo kako ćemo i dalje biti dobar tim, dobri djelatnici, ali kako ćemo i idućih 20 godina biti dom pun ljubavi, sreće i veselja kako bi naši štićenici i njihove obitelji, ali i naši djelatnici bili zadovoljni pruženim uslugama te kako ćemo zajedno težiti ka uspješnosti i poboljšanju.

I na kraju se kao vlasnici ovog doma, Štefan Vršić i Luka Šoltić, želimo zahvaliti svim našim djelatnicima, želimo im se zahvaliti na trudu, radu i upornosti koju svakodnevno pokazuju, te ljubav prema poslu. Želimo vam se zahvaliti što ste uvijek puni ljubavi i veselja, bez vas ne bi bilo ni nas.

(L.Š., foto: Tin Tomanić)