FOTO Dan otvorenih vrata DVD-a Mursko Središće

Završio nam je još jedan Dan otvorenih vrata, pa evo nekoliko rečenica ukratko o njemu. Kroz cijeli dan posjetilo nas je preko 150 djece iz vrtića i škole, a bilo je i onih koji su nas posjetili s roditeljima. Vrijeme nas je odlično poslužilo, pa možemo reći da je dan prošao savršeno. Iako smo se nadali malo većoj posjećenosti, ali s obzirom na to da se odvijala nastava taj dan, neki učenici nas nisu mogli posjetiti. Stoga Vas pozivamo, svu djecu od 5 – 15 godina, da dođu na prvi sastanak za trening koji će se održati u našem dvorištu 19.04.2024. s početkom u 18,00 sati.

Na kraju bi se htjeli zahvaliti svima koji su nam pomogli u organizaciji istog, a to su: Javna vatrogasna postrojba Čakovec koja nam je ustupila svoje vozilo za izložbu, tvrtki Unimer doo koja nam je ustupila auto za pokaz spašavanje iz prometa, D-sign studio koji je odradio fotografiranje, izradu plakata i letaka, te tvrtki Renoart koja je izradila promotivne materijale. Najveća zahvala naravno ide našim članovima koji su dali svoje vrijeme i trud da se ovaj dan odradi onako kako smo to i zamislili.

Uslikano je jako puno fotografija kroz dan i bilo je jako teško izabrati najbolje, ali nekako smo uspjeli izdvojiti one najposebnije. Za sve koji nas nisu mogli posjetiti, možemo samo reći da sljedeću priliku imaju druge godine

DVD Mursko Središće