EKIPA LD MURSKO SREDIŠĆE TREĆA U LIGI STRIJELACA

U Vratišincu je ove nedjelje 30.08.2015. godine održano kup natjecanje Lovačkog saveza Međimurske županije. Domaćin natjecanja bilo je LD ” Zec” Vratišinec. Ujedno su se nakon 15.održanih kola Lige strijelaca svake nedjelje kod drugog Lovačkog društva profilirali oni najbolji te su na kupu primili zaslužena odličja i priznanja.

Ono što nas serjojnčare sve skupa posebno veseli i raduje to je da strijelci na glinene golubove Lovačkog društva Mursko Središće osvojili odlično treće mjesto što predstavlja veliki uspjeh ,ako znamo koliko odricanja vremenskog a i financijskog je potrebno da se postigne takav uspjeh. Mnogi u M. Središću ni ne znaju da imamo tako dobre članove i strijelce jednog LD pa je ovo prilika i da ih malo bolje upoznate. Ono što još trebamo istaknuti da se članovi društva samofinanciraju.

Za trećeplasiranu ekipu LD Mursko Središće kroz 15.kola nastupali su slijedeći strijelci:  Josip Šoštarić, Dragutin Kozar , Josip Kutnjak ,Vladimir Novak , Danijel Dolenčić , Mladen Hoblaj ,Vladimir Nemec , Zlatko Breglec , Branko Breglec i Vitomir Marđetko.

 

Konačni rezultati Međimurske lige strijelaca nakon održanih svih 15 kola su slijedeći :

  1. LD Fazan Donja Dubrava
  2. LD Fazan Draškovec
  3. LD Mursko Središće

 

Rezultati kupa Međimurja:

  1. LD Biserci Donji Kraljevec
  2. LD Fazan Draškovec
  3. LD Prepelica Mala Subotica

 

 

(Z. Rihtarec, foto V. Novak)

unnamed (4)

unnamed (2)

unnamed (1)

unnamed (5)