DVD Peklenica održala Malu godišnju skupštinu

DVD Peklenica je 04.04.2018. održala Malu godišnju skupštinu u Društvenom domu Peklenica. Okupilo se 20 – tak djece i mladeži , te predsjednik DVD Peklenice Dražen Srša , mentorice DVD-a , zapovjednik Zvjezdan Tuksar. Posebna gošća bila jepredsjednica VMO Peklenica Ivana Maltarić.

Dakle, osvrnut ćemo se na ono što smo prošli i postigli prošle godine .

Natjecateljski dio započinje s podmladkom i mladeži na IV. Kupu u Vratišincu gdje smo sudjelovali s četiri ekipe i osvojili smo jedno prvo i dva druga mjesta. Na županijskom natjecanju u Domašincu također smo nastupali s četiri ekipe i osvojili jedno prvo mjesto.  U Žiškovcu smo na 19. igrama vatrogasne mladeži nastupali sa 7 ekipa,  prozvani najbrojnijim DVD-om te osvojili tri druga mjesta.  Na kraju natjecateljske sezone sudjelovali smo na Kupu vatrogasne zajednice grada ČK  s jednom ekipom mladeži . Povodom dana Peklenice održali smo vatrogasne igre vas mladih. Podijeljeni ste bili u ekipe po tri člana i osvojili ste medalje za postignute rezultate. Vidjela se vaša želja za vježbanjem i nadamo  se da će i ubuduće biti tako.

Nadamo se da ćete se odazvati i ove godine u velikom broju, te da postignemo još bolje rezultate od ovih prošlih u kojima ste bili jako dobri.

Ovim putem se DVD Peklenica i djeca i mladež zahvaljuju našem gradonačelniku Draženu Srpaku i našoj predsjednici VMO Peklenice Ivani Maltarić na podršci i pomoći oko naših aktivnosti !

(tekst Ksenija Flac, foto: A. Jurak)