DVD Mursko Središće dobilo novo rukovodstvo, Tanja Smolković predsjednica, Rajko Bogdan zapovjednik

Dobrovoljno vatrogasno društvo Mursko Središće je dana 20. ožujka održalo izbornu skupštinu. Skupština je zbog epidemiološke situacije održana bez gostiju uz predsjedanje dosadašnjeg predsjednika društva g. Juraja Zadravec. Na skupštini je usvojen novi Statut društva te su izabrani novi dužnosnici koji će društvo voditi narednih pet godina. Nakon održane izborne sjednice Skupštine društva i sjednice Upravnog odbora društva u novo rukovodstvo društva izabrani su: Tanja Smolković  kao predsjednica, Rajko Bogdan kao zapovjednik.

Petar Kraljić koji će obnašati dužnost zamjenika predsjednika, Kristijan Novak – zamjenik zapovjednika, tajnik društva biti će Renato Matoša, a blagajnik Patrik Vrbanić, uz koje su u upravnom odboru još članovi Dejan Majhen, Dejan Orehovec i Stjepan Mesarić, koji će ujedno biti i spremištar.

U Nadzorni odbor izabrani su Marina Orehovec, Marko Žganec i Danijel Kraljić.

Dosadašnjem rukovodstvu veliko HVALA za sve učinjeno za dobrobit društva!

Vatrogasni Murskog Središća i dalje su dostupni na sve građane na broj 0915167593 i putem e-mail adrese: [email protected]. Pratiti rad društva možete i preko Facebook stranice Vatrogasci Mursko Središće.

DVD MURSKO SREDIŠĆE

Tanja Smolković

099 416 4566

Tanja Smolković, predsjednica

Rajko Bogdan, zapovjednik