Duhovna obnova zaposlenika policije, Zrinske garde i branitelja

U Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu, u utorak, 12. prosinca, fra Stanko Bjelobrajdić za zaposlenike Policijske uprave međimurske, članove Zrinske garde Čakovec i hrvatske branitelje Međimurske županije, kao i članove njihovih obitelji, održao je duhovnu obnovu i pripravu za blagdan Božića.

Uoči susreta svi okupljeni sudjelovali su na misnom slavlju koje je predvodio župnik fra Tomislav Božiček, a bila je prigoda pristupiti i svetoj ispovijedi.

Nakon mise slijedila je duhovna obnova na kojoj je fra Stanko govorio o radosnoj pripravi za blagdan Kristova rođenja – Božić. Istaknuo je kako je potrebno otvoriti se Bogu i dolasku Isusa Krista kroz življenje djelotvorne ljubavi na koju nas potiče sam Isus. U tom ozračju svima je zaželio da se ovog Božića Gospodin nastani u našim srcima i u našim obiteljima.

Nakon mise i duhovne obnove zajedništvo i druženje nastavljeno je u župnim prostorijama gdje je fra Stanko svima zahvalio na sudjelovanju na ovoj već tradicionalnoj, sedmoj duhovnoj okrepi zaposlenika policije, Zrinske garde i branitelja.

(http://medjimurska.policija.hr, foto PU međimurska)