Donosimo bogat program Adventa u Svetom Martinu na Muri i klizališta u Termama Sveti Martin

Vrijeme Adventa ono je vrijeme kad nam se, prolazeći najsjevernijim mjestom Hrvatske, spontano razvuće osmijeh na licu i obuzima nas osjećaj istinske radosti i zahvalnosti. Šetajući u ritmu blagdanskih melodija, svaki korak prati odsjaj tisuća lampica koje naše mjesto oblače u najsvečanije ruho

Mirisi blagdana i veseli žamor i ove će nas godine mamiti da slobodne sate provedemo vani.

Što nas sve očekuje na ovogodišnjem Adventu u Svetom Martinu na Muri najavio nam je direktor Turističke zajednice Sveti Martin na Muri, David Novinščak.

PRED NAMA JE NAJPOSEBNIJE DOBA GODINE, DANI DRUŽENJA I VESELJA

„Pred nama je najposebnije doba godine, dani druženja i veselja. Počinje adventsko doba pa tako i još jedan Advent u Svetom Martinu na Muri na kojem će, vjerujem, svatko pronaći nešto za sebe i provesti ugodne trenutke u druženju s obitelji i prijateljima u centru Svetog Martina na Muri ili na klizalištu ispred Puba Potkova u Termama Sveti Martin.

Ovogodišnji Advent u Svetom Martinu na Muri odvijati će se poglavito vikendima i blagdanima u centru Svetog Martina na Muri i na klizalištu ispred Puba Potkova u Termama Sveti Martin.

Okićeno će, naravno, biti šire područje mjesta na kojima će i dio ugostitelja prirediti svoje adventske programe. Paljenje I. adventske svijeće i početak Adventa u Svetom Martinu na Muri biti će u subotu 02. prosinca u 17 sati, nakon misnog slavlja uz prigodan program dječjeg vrtića Ribica iz Žabnika i podjelu kuhanog vina i čaja u organizaciji Turističke zajednice i Općine Sveti Martin, a nastaviti će se sva 4 adventska vikenda. Od tog svečanog trenutka, pratiti će vas ljepota najljepših blagdanskih motiva i simpatičnih adventskih kućica gdje će svatko pronaći ponešto baš po svojem guštu.

Čeka nas koncert Maje Šuput i tradicionalni 12. Svetomartinski Krampuslauf, božićni koncert Zbora Sveti Martin, Pastirski pohod…

Pozivamo sve drage mještane i naše goste da okupe svoje drage ljude i ove blagdanske dane provedu na Adventu u dobrom raspoloženju i zabavi te obilježe kraj još jedne godine.“, izjavio je načelnik općine Sveti Martin na Muri, Martin Srša.

Osim programa u centru Svetog Martina, od 15. prosinca do 13. siječnja posjetitelje očekuje i bogati zabavni program i adventske gastro delicije sa slasnim iznenađenjima na prvom eko klizalištu na ovim područjima, ispred Puba Potkova u Termama Sveti Martin.

Od nezaobilaznog kuhanog vina i drugih već poznatih toplih napitaka, do tradicionalnih slanih i slatkih delikatesa, ali i mogih modernih interpretacija zimskih gastro favorita, u najsimpatičnijem božićnom okruženju naći će se more okusa koji griju i srce i tijelo.

Osim velikog klizališta, na pozornici ispred Puba Potkova održavati će se koncerti, stand up showovi, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina te nezaobilazni organizirani doček Nove godine na otvorenom za sve goste i mještane Svetog Martina na Muri, javljaju iz Termi Sveti Martin.

Program Adventa u Svetom Martinu na Muri možda ne broji stotine aktivnosti, ali vjerujem da će svi oni koji dođu u Sveti Martin na Muri i Terme Sveti Martin biti zadovoljni onim što smo zajedničkim snagama pripremili.

Prvenstveno se želim zahvaliti svima koji sudjeluju u adventskom programu, Turističkoj zajednici Međimurske županije, Općini Sveti Martin na Muri i Termama Sveti Martin, kao i Općinskim udrugama, turističko-ugostiteljskim objektima i pojedincima koji su omogućili da posjetiteljima pružimo potpuni doživljaj Adventa.

Turistička zajednica Sveti Martin na Muri zajedno sa turističko-ugostiteljskim dionicima odrađuje promociju Adventa na emitivnim tržištima što će zasigurno pridonijeti izvrsnom turističkom prometu koji je ove godine svakako rekordan. Detaljnije programe i satnice u sklopu Advetna možete pronaći na Facebook/WEB stranicama visit.svetimartin.hr ili www.termesvetimartin.com, izjavio je direktor Turističke zajednice Sveti Martin na Muri, David Novinščak.

TZO Sveti Martin na Muri