Dječji vrtić „Pahuljica“ iz Murskog Središća osvojio prvu nagradu Saveza društava „Naša djeca“

Dječji vrtić „Pahuljica” iz Murskog Središća sudjelovao je u javnom natjecanju u stvaralaštvu za djecu i odrasle koje je organiziralo Savez društava „Naša djeca” Hrvatske povodom obilježavanja 70 godina njihovog rada. U okviru proslave 70. rođendana tražilo se da kreativni uradak sadrži istaknutu rođendansku brojku 70.

Dječji vrtić „Pahuljica” predstavio se radom starije skupine „Zebrice” u kategoriji predškolaca. Odgojiteljice su potaknule djecu da puste mašti na volju i stvaranje je počelo! Djeca su brzo i veselo prionula zadatku! Jednostavno su uživali u svijetu lego kocaka i stvorili prekrasno djelo s naglaskom na brojku 70. Odgojiteljice su poslale rad koji je ispunio sve uvjete i svi smo jedva dočekali početak glasanja na njihovom facebook profilu.

U srijedu, 9. prosinca javno glasanje je završilo i Dječji vrtić „Pahuljica” osvojio je nagradu u kategoriji predškolaca! Osvojili smo prvo mjesto s 950 glasova!

Radosno iščekujemo nagrade brojnih hrvatskih umjetnika i umjetnica koje će doći u najljepše doba godine i razveseliti djecu.

Zahvaljujemo svima na glasanju i velikoj podršci!

Odgojiteljice Dječjeg vrtića Pahuljica