Deset policijskih službenika premješteno u Policijsku upravu međimursku

Mladim kolegicama i kolegama dobrodošlicu su uputili načelnik, Ivan Sokač i njegov zamjenik Vladimir Faber uz članove užeg kolegija rukovoditelja Policijske uprave međimurske

Deset policijskih službenika rješenjima pomoćnika ministra unutarnjih poslova premješteno je u Policijsku upravu međimursku. Radi se o mladim policijskim službenicima (srednja stručna sprema), koji su dosadašnje radne zadaće obavljali na području drugih policijskih uprava, a njihova prebivališta su na području Međimurske, odnosno Varaždinske županije. Time je ostvaren prvi dio najave ministra unutarnjih poslova, dr. sc. Božinovića o povećanju broja policijskih službenika za područje Policijske uprave međimurske.

Jučer, 10. lipnja 2019. godine u  sjedištu Policijske uprave dobrodošlicu su im uputili načelnik, Ivan Sokač i njegov zamjenik Vladimir Faber uz članove užeg kolegija rukovoditelja. Mlade kolegice i kolege, na obostrano zadovoljstvo, odmah su raspoređeni na svoja nova radna mjesta u policijskim postajama u Čakovcu, Murskom Središću i Prelogu.

(PU međimurska, foto: PU međimurska)