Dan otvorenih vrata u Domu Stubičar prošao uz pjesmu, ples i veselje

Dom za starije i nemoćne osobe Stubičar iz Murskog Središća priredio je jučer 01. svibnja Dan otvorenih vrata. Bio je to pun pogodak koji se dogodio na sam Međunarodni praznik rada jer na taj dan rijetko tko ostaje kod kuće, već se obilaze mnogobrojne proslave koje priređuju razni organizatori.

S obzirom na dob svojih korisnika u Domu Stubičar odlučili su da dio prazničke atmosfere svore upravo kod njih samih pa su u tu svrhu pripremili neizbježni grah, kolače, piće i ono što uz to ide, a to je zabava s plesom.

Tako se u Domu skupilo mnogo onih koji u njemu imaju nekog svog, oca, majku, muža, ženu, brata, sestru ili samo ponekog prijatelja. Ugođaj je bio zaista odličan, a posebnu veselu atmosferu stvorili su Andreja i Goran Šafarić koji su svojom pjesmom i glazbom zabavljali sve prisutne.

Dom za starije i nemoćne Stubičar ima i nove vlasnike pa tako sada dužnost ravnatelja obavlja Štefan Vršić, dok je osnivač Luka Šoltić. Već prvi njihovi potezi ukazuju na to da će im interesi i zadovoljstvo korisnika biti prioritetni u što će uložite sve svoje znanje i sposobnosti.

(rt, foto: Tin Tomanić)