Dan dobrih djela u Čakovcu

Dan dobrih djela  globalni  je pokret činjenja dobrih djela koji se temelji na jednostavnoj ideji da svatko može učiniti nešto dobro, veliko ili malo, kako bi poboljšao živote drugih i pozitivno mijenjao svijet.

Tako se ove godine po prvi puta taj dan obilježava u Hrvatskoj pa tako i u gradu Čakovcu.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom i Volonterski centar za zajednicu u suradnji sa Gimnastičkim klubovima MZ Macan, Macan i Urbanim sportovima obilježit će taj dan 2.4.2022. s početkom u 10:00 sati na Trgu Republike.

Aktivnosti koje će zajedno provesti su vježbanjem do zdravlja uz stručno vodstvo trenera MZ Macan koje će započeti ispred Centra za kulturu i nastaviti će se u Perivoju Zrinskih. Kako bi se učinilo još dobrih djela, događaj ima humanitarni karakter Za izgradnju Centra DOSTI u Podturnu za osobe s tjelesnim invaliditetom.

Cilj je okupiti veliki broj ljudi svih dobnih skupina, provoditi aktivnosti koje su od prioriteta za građane i osobe s tjelesnim invaliditetom.

Pozivamo sve da nam se pridruže u SUBOTU 2.4.2022. u 10:00 sati na Trg Republike da zajedno širimo pozitivnu energiju i zajedništvo !!!

Benjamin Bauer