Damir Krstičević čestitao PUMAMA

Dragi hrvatski branitelji, pripadnici 7. gardijske brigade, čestitam vam 28. obljetnicu ustrojavanja Puma, legendarne brigade pobjedničke Hrvatske vojske!

Riječ Puma u svijetu je obično sinonim za lukavu i okretnu životinju, a u našoj Domovini ona prvenstveno predstavlja hrabrost i junaštvo!

Predstavlja tisuće neustrašivih i požrtvovnih mladih momaka koji su pod ratnim oznakama 7. gardijske brigade tijekom devedesetih godina pobijedili nadmoćnog neprijatelja diljem Lijepe naše.

U vašu neslomljivu volju i odlučnost u provedbi oslobodilačkih operacija zadaća osobno sam se uvjerio kao ratni zapovjednik 4. gardijske brigade.

Bila mi je čast boriti se, rame uz rame, zajedno s Pumama tijekom svih pobjedničkih operacija, a posebno će mi u sjećanju ostati dani koje smo zajedno proveli na Dinari i oslobođenje Knina kojeg su u „Oluji“ zajedno oslobodile 7. i 4. gardijska brigada Hrvatske vojske.

Hvala vam, dragi pripadnici Puma za slobodu i mir. Posebnu zahvalnost iskazujem svim poginulim pripadnicima Puma i njihovim obiteljima na žrtvi i svemu što su učinili za Hrvatsku.

Neka im je vječna slava i hvala! Neka im je laka hrvatska gruda za koju su dali svoje živote!

Damir Krstičević

(Pavo Jazvić)